Rugklachten

| 0
14 april 2018

Mijn naam is Ans W. ik ben een vrouw van 66 jaar en voel me beter dan de afgelopen 50 jaar.

Ik was ong. 16/17 jaar toen ik rugklachten kreeg. In de loop van de jaren werden de klachten steeds erger. Ik ben in de loop der jaren bij diverse dokters geweest maar die konden geen aanwijzing vinden wat wel de oorzaak kon zijn, dus kreeg ik maar weer wat pijnstillers en werd daar maar weer het bos mee ingestuurd. Ik heb door de loop der jaren kruiwagens pijnstillers geslikt om toch maar een beetje te kunnen functioneren.

Toen ik 38 jaar was werd de pijn erger dan ooit en kreeg ik uitval van mijn rechterbeen, het bleek een hernia te zijn. Ik heb twee keer een rustkuur van 6 weken gehad en na de tweede kuur ging het redelijk goed maar een klein jaar daarna begon de ellende opnieuw en ben in 1991 geopereerd aan hernia. De operatie ging goed en ik heb daarna 6 weken therapie gehad en dat was het maar ik bleef die andere pijn die ik altijd had houden dus maar pijnstillers slikken.

Tot eind April 2007 toen ik een artikel las in de Paravisie over de Dorn therapie dit sprak mij zo aan dat ik gelijk Idelette Eijgelaar heb gebeld voor een afspraak.

Ik wist inmiddels dat mijn linkerbeen ong. 2 cm korter was dan mijn rechterbeen. Ik kwam bij Idelette en heb een behandeling gehad en meteen toen ik van de behandeltafel afkwam voelde ik al duidelijk verschil in mijn houding en onderweg naar huis voelde ik dat ik zelfs in de auto rechter zat dan voor de behandeling. Ik was direct de na eerste behandeling al van de pijn af maar was weleens beetje sceptisch want dat kon toch zo maar niet dat ik nu van die pijn af was. Ik ben in Mei de eerste keer bij Idelette geweest en ben nu 5 maanden verder en 5 behandelingen en ben nog steeds van mijn rugpijn af en kan weer gaan wandelen, winkelen en allerlei dingen die ik heeeel lang niet heb gekund. Ik heb inmiddels al verschillende mensen naar haar toegestuurd en enkele die ik na die tijd heb gesproken hebben baat bij deze therapie. Heeft U last van rugklachten ga dan zo snel mogelijk naar iemand die deze therapie kent en laat U behandelen U zult zien dat het in de meeste gevallen werkt.